Ne cannellonit.

Oon soveltanut kahta ojetta, Kasviskasarin linssi-soijarouhe- ja sit Myllyn Paras -paketin cannelloneja. Tarviit:

Täyte:
Pari sipulia
Helv.. valkosipulia
Porkkanan tai kaksi
Punaisia linssejä n. desin
Soijarouhetta n. desin
Valkoisia papuja (jos mahasi kestää moisen protskumäärän)
kasviliemikuution
Vajaa tlk tomaattimurskaa
Salsakastiketta
Cayennea
Paprikajauhetta
Valkopippuria
Oreganoa
Basilikaa
Soijasoosia
Suolaa

Tomaattikastike:
Reilu tlk tomaattimurskaa
Sipuli
Valkosipulia
Mustapippuria
Suolaa

Lisäksi:
Ne putkilot
Tölkki tai kaksi kaurakermaa
Juustoraastetta (Elukatonta Cheezlya tai elukallista mozzarellaa tms.)

Pilko sipulit, kuori ja raasta porkkana. Öljyä pannuun ja cayenne, paprikajauhe, sipulit ja valkosipuli sekaan, paistele. Sit joukkoon porkkanaraaste, huuhdotut linssit ja soijarouhe sekä vajaa tlk tomaattimurskaa. Lisää tarpeeksi vettä (2-4dl) ja keittele kypsäksi. Mausta mainituilla. Niin pavut toki sekaan, jos laitat niitä. Öö.

Survo täyte lusikalla pastapötköjen sisään ja järjestä ne sitten vuoan pohjalle yhdeksi kerrokseksi.

Pilko sipuli tomaattikastiketta varten, kuullota sitä ja valkosipulia ja lisää tomaattimurskat. Kiehauta ja mausta.

Kaada tlk tai kaksi kaurakermaa pastaputkien päälle ja läväytä sitten tomaattisoosi kermojen niskaan. Töki putkia sen verran, että kastiketta pääsee niiden allekin. Juustoraaste pintaan ja uuniin n. 200 astetta n. 25-35min.